A La Carte

A la carte

 

Particulier, zelfstandige, bedrijf, school of vereniging: iedereen kan bij Queen Bikes terecht voor een fiets op maat.

 

Als klant kan u de Queen en Ieperling helemaal personaliseren. Volgens uw huisstijl met naam en logo of in uw favoriete kleuren met een persoonlijk opschrift. Zo wordt uw Queen het verlengstuk van uzelf of uw organisatie.

 

De lak van het kader is een nat lak, afgewerkt met hoogwaardige vernis. Een matte of gecombineerde lak is mogelijk, evenals een parelmoeren afwerking. Standaard of metallic. Het is allemaal mogelijk. Alle letters en logo's worden exclusief gedrukt op het Queen kader.

 

Queen Bikes begeleidt u graag bij de keuze voor uw fiets. Samen met u bepalen we waarvoor u de fiets voornamelijk gaat gebruiken. Veel mensen kopen immers de verkeerde fiets. Men koopt een te lichte fiets of een te dure fiets waardoor herstellingen te vaak nodig zijn en/of nodeloos te duur uitvallen.

 

Bij de keuze van uw fiets besteden we ook aandacht op lange termijn in het geval de fiets in de toekomst moet uitgerust worden met een kinderzitje, een fietskar, extra baggage zal trekken of tot een elektrische fiets omgebouwd moet worden. Het is allemaal mogelijk en wordt vakkundig gerealiseerd in ons atelier.

 

Bedrijfsfiets op maat
Elektrische fiets op maat